Preberite več o Autodesk Fusion 360

Nove zmogljivosti v Fusion 360 izboljšujejo potek načrtovanja s povečano zmogljivostjo, razširjeno medoperabilnostjo in novimi oblikovalskimi orodji.

Podroben opis vseh funkcionalnosti v programu Autodesk Fusion 360 boste našli na straneh

autodesk.com/Fusion360

Načrtovanje, oblikovanje, simulacija in proizvodnja

Fusion 360, je programska oprema vključena v paket za strojno oblikovanje. Je najmodernejše programsko okolje z inovativnim, preglednim in uporabniku prijaznim delovnim okoljem, ki povezuje CAD, CAM in CAE* rešitve v zaključeno celoto. Omogoča povezan in neprekinjen proces oblikovanja izdelkov od zamisli, preverjanja njihovih fizikalnih lastnosti do priprave tehnoloških postopkov za obdelavo materialov na sodobnih strojih. Pomaga drastično skrajšati čas potreben za načrtovanje in omogoča računalniško podprto izdelavo inženirsko preverjenih izdelkov. Temelji na delu v oblaku.

Autodesk izobraževanja

Fusion 360 RAZŠIRITVE

NOVO

Simulation extension

Z razširitvijo simulation extension, si omogočimo uporabo okolja za izdelavo obremenitvenih in drugih študij na modelu. Na takšen način lahko znotraj programske opreme preverimo učinkovitost našega kosa pod simuliranimi vplivi iz realnega okolja.

Preberi več

NOVO

Product design extension

Product design extension omogoča dostop do skupka orodij, ki poenostavijo in avtomatizirajo načrtovanje izdelkov. Namenjen je predvsem oblikovanju izdelkov iz plastike proizvedenih predvsem z ali 3D tiskanjem.

Preberi več

Machining extension

Dodatek za načrtovanje kompleksnejših CNC obdelovalnih poti. Podpira 5-osno rotacijsko načrtovanje, samodejno zaznavanje geometrije modela, nastavljanje geometrije testnih prob, ter ob enem omogoča pripravo na 3D tisk.

Preberi več

Nesting & Fabrication extension

Orodja za pospešeno pripravo plazmeskega, vodnega ali katerega koli drugega razreza. Digitaliziran proces izboljša generiranje vzorca za razrez, ga optimizira in omogoči hitrejšo in učinkovitejšo izdelavo.

Preberi več

Additive Build extension

Tehnologija za pripravo 3D tiska kovinskih izdelkov. Omogoča avtomatizacijo generiranja podpor, orientacije dela in podpira različne zaključne teksture, ki bodo vaš izdelek v celoti pripravlile na 3D tisk.

Preberi več

Generative design extension

Rešitev, ki je namenjena naprednejšemu t.i. generativnemu oblikovanju (Generative Design). Omogoči nam optimizirano načrtovanje kosov glede na vnesene specifikacije. Na tak način odstranimo odvečno težo izdelka in si zagotovimo zadostno trdnost.

Preberi več

Fusion 360 OBLAČNE STORITVE

Fusion 360 MANAGE 

Upravljanje podatkov in sprememb zasnove v kateri koli fazi izdelave projekta. Omogoča dodatne možnosti hranjenja podakov, modelov ter projektov.

Preberi več

Fusion 360 TEAM

Varno upravljajte dostop in delite datoteke z notranjimi in zunanjimi sodelavci. Sodelujte s svojo ekipo kjerkoli in kadarkoli.

Preberi več

Fusion 360 DODATKI

PowerInspect je 3D merilna programska oprema. Ponuja močna orodja za pregledovanje, odobrovanje in nadzor nad kvaliteto vseh merilnih operacij.

Vključuje tudi:

Preberi več

Programska oprema PowerShape vključuje specializirana orodja za oblikovanje mreže, polnih teles in površin, za pomoč pri pripravi kompleksnih modelov za proizvodnjo.

Vključuje dostop do:

Preberi več

Programska oprema za napredno 3 in 5 osno CNC načrtovanje z vključenimi naprednimi poti orodja za hitrejše in lažje načrtovanje.

Vključuje tudi:

Preberi več

Netfab je oblikovalska platforma, ki zajema komplet orodij za oblikovanje in izvedbo 3D tiskanja. Z netfabb programsko opremo si avtomatiziramo proces priprave 3D modela za tisk.

Vključuje tudi:

Preberi več

Z nakupom programske opreme FeatureCAM si zagotovimo dostop do FeatureCAM Ultimate, Part Maker, Fusion 360, Fusion 360 Team in HSMWorks programskega orodja.

Preberi več

Svetovanje pri uvajanju programske opreme


CGS plus nudi strojnim projektantom in proizvodnim podjetjem tehnično podporo za programsko opremo Autodesk, pomoč pri njeni namestitvi ter svetovanje in asistenco pri vzpostavitvi sodelovanja na projektih in upravljanju s podatki. Organiziramo tudi redna izobraževanja uporabnikov za delo s programsko opremo Autodesk.

Pokličite nas na 01 530 11 18

Prodajni in tehnični svetovalci