Sodobne rešitve, ki poganjajovaše poslovanje


Informatika je ena ključnih sestavin in pogojev sodobnega poslovanja. Brez zmogljivih strežnikov in delovnih postaj, hitrih povezav in naprednih programskih orodij si kar težko predstavljamo delo v današnjem podjetju.

CGS plus vam lahko s svojimi strokovnim znanjem pomaga, da podprete svoje poslovanje z ustrezno strojno in programsko opremo ter mobilnimi in varnostnimi rešitvami.

Celoten krog storitev

CGS plus nudi zahtevnim uporabnikom CAD, GIS, foto in grafične stroke popolno storitev. Svetujemo pri izbiri primernih rešitev, poskrbimo za namestitev strojne in programske opreme, organiziramo šolanje uporabnikov ter zagotavljamo vzdrževanje in servis.

Strojna oprema HP in 3Dconnexion


Kakovostna strojna oprema je predpogoj za uspešno delo. V naši ponudbi boste našli vse, kar je potrebno za nemoteno delovanje poslovnih procesov, od strežniških sistemov, delovnih postaj in namiznih, all-in-one ali prenosnih računalnikov, do zaslonov, tiskalnikov, 3D mišk in pribora. Ponujamo kakovostno HP in 3Dconnexion ter drugo strojno opremo. Izbiro bomo prilagodili vašim potrebam in zmožnostim.

V spletni trgovini

Programska oprema


Za ustvarjalno in učinkovito delo so potrebna dobra in zmogljiva orodja. Zastopamo številne svetovno znane ponudnike programske opreme za načrtovanje, oblikovanje in namizno založništvo: Microsoft, Autodesk, Adobe, hsbcad in Lumion. Poskrbeli bomo za namestitev, integracijo v obstoječe delovne procese in šolanje uporabnikov.

Povpraševanje

Varnost


Podatki so za večino podjetij največja dragocenost, zato jih je potrebno dobro varovati. Zaščita pred krajo in zlonamernimi programi je vgrajena v mnoge HP-jeve produkte, za dodatno zaščito pa bodo poskrbeli antivirusni programi Kaspersky, požarni zidovi in varnostni sistemi Watchguard ter orodja za izdelavo varnostnih kopij Veem.

Povpraševanje

Podporne storitve


S celostno oblikovanim partnerskim pristopom podjetjem omogočamo doseganje višje produktivnosti. Pomagamo jim pri integraciji novih tehnologij, optimizaciji delovnih procesov, namestitvi opreme ter skrbimo za brezhibno delovanje celotnega sistema. Sem štejejo redno vzdrževanje, servis in podpora uporabnikom.

Oblike podpore

Izobraževanje


Redno organiziramo brezplačne predstavitve novosti, skupinske delavnice in specializirane tečaje o uporabi programske opreme. Za podjetja in posameznike organiziramo tudi izobraževanja, ki so v celoti prilagojena njihovim potrebam. Postavimo cilje, izdelamo učni načrt, izvedemo šolanje in preverimo znanje.

Aktualni tečaji

Brez podpore, ki jo učinkovito opravlja CGS plus, bi bili pri našem delu večkrat v težavah. Njihovi nasveti nas vodijo pri planiranju investicij v strojno in programsko opremo ter pomagajo, da smo vedno v koraku s časom.

Aleksander G., projektant strojnih instalacij

Splošne informacije

Za splošne informacije v zvezi z našimi produkti in storitvami nas lahko pokličete na centralno številko. Na ta način vas bomo najhitreje povezali z odgovorno osebo.

Pokličite nas na 01 530 11 00