Creative Cloud Teams po promocijski ceni

Celoten paket programov (Adobe Creative Cloud All Apps) lahko v tej omejeni ponudbi najemete po promocijski ceni. Ponudba je časovno omejena in velja od 15. novembra do 3. decembra 2021 za komercialne in vladne licence (Commerical & Goverment). 

Ponudba velja za letni najem (12-mesečno naročnino) za aplikacije Creative Cloud for Teams, pri naročilih do najkasneje 03.12.2021. V primeru, da se licenca kupi z naročnino za obdobje treh let, promocijska cena velja samo za prvo leto. Ta promocijska ponudba velja le za nove licence, ne obnovitvene naročnine. Ponudba je na voljo novim uporabnikom Adobe, ki še nimajo naročnine na Creative Cloud for Teams, ter obstoječim naročnikom Adobe, ki želijo kupiti dodatne sedeže paketa programov. Če dodate licence v obstoječ račun, se število mesecev, ki ostanejo do poteka veljavnosti obstoječih licenc, izračuna sorazmerno. Ta ponudba je na voljo tudi tistim, ki želijo nadgraditi iz samostojnih aplikacij (Single Apps) na vse aplikacije (All Apps) v roku obnovitve glede na obstoječo VIP pogodbo.

Za dodatne informacije ali pripravo ponudbe nas lahko pokličete na številko 01 530 11 00, posredujete vprašanja na info@cgsplus.si ali izpolnete obrazec za več informacij.

Pošljite zahtevek za več informacij

000 dni 00 ur 00 minut 00 sekund

do izteka akcijske ponudbe