Preizkusite demo prikaz virtualne resničnosti ustvarjene z Enscape programsko opremo

Vizualizirajte svoje ideje

Enscape je programska oprema za vizualizacijo.

Enscape deluje neposredno v programski opremi za modeliranje in vam omogoči integriran potek vizualizacije in oblikovanja. To je najlažji in najhitrejši način, da svoje modele spremenite v izjemne 3D izkušnje.

Poenostavljeno delo

Enostavno renderiranje, ki za uporabo ne zahteva predhodnega specializiranega znanja. Preprosto kliknite »start«, da si ogledate in doživite svoje modele kot še nikoli prej.


Hitreje sprejemajte boljše odločitve

Sposobnost vpogleda različnih oblikovalskih odločitev v realnem času vam omogoča učinkovitejše preglede in lažje deljenje rezultatov s skupinami, partnerji in strankami.

Vse iz enega modela

Oblikujte, dokumentirajte in vizualizirajte hkrati iz enega modela. Takoj si oglejte spremembe v vašem oblikovalskem modelu v Enscape.

Integriran potek dela

Z Enscape sta BIM modeliranje in vizualizacija končno združena. Za razliko od drugih upodabljalcev vam ni treba ustaviti oblikovanja, da ustvarite kakovostne vizualne elemente.

Konceptualne zasnove

Hitro in enostavno raziščite konceptualne študije in poiščite ustrezno oblikovalsko strategijo, ki se najbolje odziva na izzive projekta.

Shematsko oblikovanje

Vzpostavite ravnovesje pri sprejemanju odločitev o oblikovanju. Ustvarite čudovite in privlačne diagrame in upodobitve, ne da bi bili omejeni na majhno peščico možnosti.

Razvoj oblikovanja

Nepogrešljiva orodja v skupinah uporabnikov in investitorjev, ki omogočajo da oblikovalska skupina enostavno zbere in preuči povratne informacije ter najde najbolj smiselne rešitve za svoje stranke.

Faze dokumentacije

Enscape je vedno neposredno povezan z modeli. Ko se pojavijo težave z usklajevanjem, jih je mogoče takoj opaziti in preveriti, da se lahko uskladijo rešitve, preden te vplivajo na urnik ali proračun.

Faze gradnje

Vizualizacijo materialov in postavitev pohištvenih elementov pred namestitvijo lahko učinkovito izvedete z navidezno resničnostjo. Oblikovalci in naročniki lahko skozi projekt preidejo na intuitiven in poglobljen način, da natančno dokončajo podrobnosti.

Cenik Enscape programske opreme

Preizkus programske opreme

14-dnevna testna različica

BREZPLAČNO

ŽELIM BREZPLAČNI PREIZKUS

Letna prenosljiva licenca

Najpopularnejši način najema za podjetja in ekipe.

780 € / letno

Cena je brez ddv.

Enouporabniška letna licenca

Licenca za eno napravo.

460 € / letno

Cena je brez ddv.

Enscape kot 3D Revit vtičnik

Enscape lahko uporabljate tudi kot vtičnik programskega okolja Revit. Ponuja real-time vizualizacijo brez občutka menjave programov. Sedaj se lahko sprehodite skozi svoj model v virtualnem svetu.

Autodesk Revit

Več informacij in svetovanje

Za podrobnejše informacije o programu Enscape™, njegovih zmogljivostih in licencah nas pokličite ali pošljite povpraševanje prek kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali pri pravilni izbiri, začetni namestitivi in specializiranem izobraževanju.

Pokličite 01 530 11 29