Tiskalniki HP DesignJet

PREDSTAVITVENI VIDEO

Oblikovalska dovršenost, enostavnost in trajnostna naravnanost so najbolj značilne odlike nove serije HP-jevih risalnikov DesignJet T200, T600 in Studio. Zasnovani so, da odpravijo nepotrebne režijske stroške in pospešijo potek dela, njihov dizajn pa navdušuje tudi največje estete.

Preveri ponudbo v naši spletni trgovini

Preverite akcijo Trade-In za tiskalnike HP DesignJet!

Velikoformatna tiskalnika HP DesignJet Z6 Pro in Z9+ Pro

S predstavitvijo tiskalnikov HP DesignJet Z6 Pro in Z9+ Pro podjetje obeležuje 30. obletnico prvega izdelka DesignJet. Z novima tiskalnikoma velikega formata stavi na kakovost in natančnost barv in med drugim cilja na strokovnjake za geografske informacijske sisteme.

Več o tiskalnikih Z6 in Z9 pro

Preprosto in učinkovito

Ena najučinkovitejših in preprostih optimizacij delovnega procesa na novih modelih je poenostavljeno sočasno tiskanje velikih in malih formatov. Datoteke v poljubni velikosti od A0 do A3 lahko natisnete le z enim klikom miške. Tiskanje z enim klikom omogoča brezplačen program HP Click za formate datotek PDF, JPEG, TIFF, DWF in HP-GL 2.

PRENESI HP Click

Druga ključna novost je zmožnost tiskanja od koder koli in iz katere koli povezane naprave. Tako si lahko datoteke natisnete, ko ste v pisarni ali na poti; tudi vaši partnerji in stranke jih lahko natisnejo na daljavo, ali ko vas obiščejo na delovnem mestu. V svetu, v katerem so se zaradi koronavirusa oblikovali fleksibilni načini dela, ta novost pripomore k učinkovitemu, gladkemu in hitremu delovnemu procesu.

Preberite članek o tiskalnikih DesignJet

Preverite našo ponudbo tiskalnikov HP DesignJet

Tiskalniki HP DesignJet CAD/GIS

Tiskalniki velikega formata, namenjeni tiskanju projektne dokumentacije. Zanesljivi, kakovostni in vzdržljivi.

DesignJet - CAD/GIS

Tiskalniki HP DesignJet Foto

Tiskalniki velikega formata, namenjeni tiskanju fotografij, plakatov in ostalih tiskovin s poudarkom na obstojnih in živih barvah.

DesignJet - Foto

Tiskalniki HP DesignJet Production

Produkcijski tiskalniki velikega formata, namenjeni tiskanju velikih količin projektne dokumentacije. Hitrejši, cenejši in zanesljivi.

DesignJet - Production

Povpraševanje po tiskalnikih HP DesignJet

    Polja označena z * so obvezna!