Materiali za 3D tiskanje HP

S pomočjo inovacij v materialih odpravljamo zadržke pri sprejemanju 3D tiska in prehodu na novo tehnologijo.

Vabljeni v HP Demo center

Optimalna izhodna kakovost in visoka stopnja
ponovne uporabljivosti po nizki ceni na kos

Na osnovi odprte platforme HP in sodelovanja z vodilnimi partnerji razvijamo niz novih materialov z visoko stopnjo ponovne uporabljivosti, kot so npr. steklene kroglice ter elastomerni in polipropilenski materiali prihodnosti. Ti materiali, razviti za tehnologijo HP Multi Jet Fusion, preizkušajo meje ustvarjanja funkcionalnih delov, optimizirajo stroške in kakovost dela, hkrati pa zagotavljajo visoko in v mnogih primerih vodilno ponovno uporabljivost po najnižjih stroških na kos.

HP 3D High Reusability PA 12

Primeren za izdelavo močnih, kakovostnih delov po najnižjih stroških na kos.

Tehnični list

VESTOSINT® 3D Z2773 PA 12

Večnamenski in cenovno ugoden termoplastični material za izdelavo močnih delov, ki omogoča oblikovanje lahkih konstrukcij z visoko barvno enakostjo.

Tehnični list

HP 3D High Reusability PA 12 Glass Beads

Primeren za izdelavo trdih, cenovno ugodnih in visoko kakovostnih delov

Tehnični list

HP 3D High Reusability PA 11

Primeren za izdelavo kakovostnih elastičnih delov po najnižjih stroških

Tehnični list

Pospeševanje inovacij na področju materialov

HP-jev edinstveni pristop odprte platforme spodbuja sprejemanje 3D tiskanja kot nove oblike proizvodnje s širjenjem novih razpoložljivih materialov, ki bodo omogočili širok nabor aplikacij, zniževanje stroškov, dvig proizvodnih zmogljivosti in razvoj novih lastnosti tiskanih delov za specifične potrebe industrije.

Certifikacijski program HP 3D Materials

Program certificiranja ponuja priložnost in pot zunanjim proizvajalcem, da razvijejo materiale, združljive s tiskalniki HP Jet Fusion 3D. Certificiranje uporabnikom zagotavlja, da material v prahu učinkovito in zanesljivo delujejo s tehnologijo HP Multi Jet Fusion.

Pridružitev certifikacijskemu programu HP 3D Materials pomaga inovatorjem širiti aplikativnost materialov za 3D tiskanje in s tem ustvarjati nove lastnosti tiskanih izdelkov, ki ustrezajo specifičnim potrebam industrije.

HP-jevi partnerji pri razvoju materialov

Pri razvoju materialov za 3D tiskanje sodelujemo z vodilnimi podjetji v industriji. Skupaj z naraščajočo mrežo inovacijskih partnerjev pomagamo zmanjšati stroške materialov, izboljšati njihovo delovanje in odpreti nov svet aplikacij.

Obiščite demo center 3D tiskalnikov HP


V Ljubljani na Brnčičevi ulici 13 smo odprli predstavitveni salon 3D tiskalnikov HP, v katerem si lahko tiskalnike ogledate v živo in jih tudi preizkusite. Izkušena ekipa certificirnih strokovnjakov vas bo vodila skozi postopek priprave in odgovorila na vsa vprašanja, ki vas zanimajo v zvezi s 3D tiskanjem. Vabimo vas, da rezervirate termin, saj si bomo tako lahko vzeli čas posebej za vas.

Rezervacija termina

Prodajni in tehnični svetovalci