Računalniki, tiskalniki in oprema za CAD, GIS in grafiko

S podjetjem HP sodelujemo že vrsto let in s pridobljenim statusom Partner First Specialist smo to sodelovanje še utrdili. Kot strokovnjaki za tiskanje velikih formatov dobro poznamo vse HP-jeve rešitve, delovne procese, programsko opremo in združljivost aplikacij, medije, končno pripravo izdelkov in dodatno opremo. Naša ponudba je zaokrožena: svetovanje pri izbiri in nakupu tiskalnika, strokovna podpora, oskrba s črnili in mediji ter vzdrževanje in servisiranje tiskalnikov. CGS plus je tudi ekskluzivni partner za produkcijske tiskalnike HP.

Velikoformatni tiskalniki HP


HP Partner First Specialist logo

DesignJet Specialist
Graphics Specialist
Printing Services Specialist
Technical Production Specialist
Workstations Specialist

Tiskalniki HP Latex

Visokokakovostni tiskalniki HP Latex uporabljajo črnila na vodni osnovi, zato so okolju in zdravju prijazni. Odtisi so takoj suhi in brez vonja, barve izjemno obstojne, vzdrževanje je minimalno. Tiskovine za kratkotrajno uporabo ne potrebujejo laminacije, na ceradah in vinilih pa so odporne na praske.

Več o tiskalnikih Latex

Tiskalniki HP DesignJet

Ti tiskalniki so idealni v eno- ali večuporabniških okoljih, ki zahtevajo odtise visoke kakovosti, od črno-belih CAD risb do barvnih predstavitev. Orodja, kot so samodejna poravnava papirja in natančen predogled tiskanja, poenostavijo potek dela in zagotavljajo učinkovitost.

VEČ O TISKALNIKIH DESIGNJET

Tiskalniki HP PageWide XL

Doživite najhitrejše tiskalnike velikega formata, ki poskrbijo za črno-belo in barvno tiskanje z do 50 % prihranka pri skupnih stroških. Tiskajo hitreje od alternativ, tudi od najhitrejših LED tiskalnikov. S tiskanjem GIS kart in plakatov ustvarite nov vir prihodkov na prodajnih mestih.

V spletni trgovini

HP WallArt

HP WallArt je spletna aplikacija, s katero hitro in enostavno ustvarite svoj 3D prostor in ga opremite s stenskimi tapetami, plakati in slikarskimi platni po lastnem okusu. Pripravljeno grafiko nam lahko pošljete direktno iz aplikacije, mi pa vam jo bomo natisnili in pripravili za montažo.

Aplikacija HP WallArt

Potrošni material

V naši spletni trgovini je vedno na zalogi širok izbor kakovostnih medijev, originalnih črnil in tiskalnih glav, ki zagotavljajo optimalni izpis.

Papir v rolahPapir v listihČrnila in tiskalne glaveMesečna akcija

Pooblaščeni servis tiskalnikov HP DesignJet in HP Latex

V CGS plus že od leta 1990 skrbimo za brezhibno delovanje tiskalnikov v številnih slovenskih birojih. S statusom HP Partner First Specialist opravljamo garancijska in izvengarancijska popravila ter vzdrževanje velikoformatnih tiskalnikov in risalnikov HP DesignJet in HP Latex.

Preventivni preglediPrijava okvare

Dodatna oprema


Optični čitalniki

V naši ponudbi so velikoformatni optični čitalniki znamk HP in Contex, s katerimi boste dosegli najboljše posnetke že v prvem poskusu. Z vgrajenim preverjanjem debeline in formata papirja bo skeniranje enostavno in hitro.

V spletni trgovini

Rezalniki

Od najbolj preprostih namiznih obrezovalnikov do pravih mojstrov računalniško vodenega filigranskega rezanja – na rezalnike Fotoba, Neolt, Summa in Trimfast se lahko zanesete, da bodo vedno izvedli popoln rez v minimalnem času.

V spletni trgovini

Laminatorji

Večino vaših barvnih izpisov boste gotovo želeli zaščititi pred vremenskimi vplivi in mehanskimi poškodbami. Laminatorji Easymount, Neolt in Neschen so znani po svoji kakovosti in hitri izvedbi – po vročem ali hladnem postopku.

V spletni trgovini

Zlagalke

Ne boste verjeli, kaj vse zmorejo sodobne zlagalne naprave. Samostojne ali priklopljene direktno na tiskalnik bodo svoje delo opravile nadvse natančno in hitro. V naši ponudbi boste našli zlagalke proizvajalcev es-te in Gera.

V spletni trgovini

Adobe Creative Cloud


Creative Cloud ponuja celotno zbirko Adobejevih programov za računalnike in mobilne naprave, vse od osnovnih programov, kot je Photoshop, do novih inovativnih orodij, kot je Adobe XD. Dodane so tudi vgrajene predloge, da boste lahko takoj začeli ustvarjati svoje zasnove, in postopne vadnice, s katerimi boste hitro izpopolnili svoje znanje.

Programe zbirke Adobe CC lahko najamete v paketu ali posamezno. Pokličite nas za pomoč pri izbiri in informacije o posebnih popustih.

Pokličite 01 530 11 29

Podpora skozi celoten življenjski cikel


CGS plus nudi grafičnim in projektantskim podjetjem popolno storitev. Svetujemo pri izbiri primerne opreme in potrošnega materiala, poskrbimo za namestitev strojne in programske opreme, organiziramo šolanje uporabnikov ter zagotavljamo vzdrževanje in servis.

Pokličite nas na 01 530 11 18

Prodajni in tehnični svetovalci