Kontakt

Brnčičeva ulica 13
SI-1000 Ljubljana
Telefon +386 1 530 11 00
E-naslov info@cgsplus.si
www.cgsplus.si

Varovanje osebnih podatkov

V primeru, da nam na straneh cgsplus.si ponudite katerikoli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost. Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba. Vaše podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.


Pogoji uporabe avtorskih vsebin

Vse informacije grafične podobe in programski elementi v najširšem pomenu (teksti, dokumenti, fotografije, video vsebine ipd.), vsebovane na spletnih straneh www.cgsplus.si, so avtorsko delo in zato že s svojim nastankom v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v osebne in nekomercialne namene. Vsakemu posameznemu uporabniku je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v enem, osebnem izvodu. Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko izjemoma reproducirajo izključno le v nekomercialne namene, pri čemer morajo biti ohranjene vse informacije o avtorjih in viru ter opozorila o zaščiti avtorskih ali drugih pravic. Takšen izdelek in vsi ostali izdelki oz. storitve, ki so z njim morda oglaševani, morajo biti tako kot te spletne strani povsem brezplačni in dostopni vsem pod enakimi pogoji in brez dodatnih omejitev.

Kdor želi objaviti le del vsebin oz. jih želi objaviti pod drugačnimi pogoji, mora dobiti predhodno pisno dovoljenje avtorja oz. avtorjev. Če ti pogoji niso izpolnjeni, po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije kopiranje avtorskih vsebin teh spletnih strani ni dovoljeno.

Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) na te spletne strani. Za reklamno pasico lahko kontaktirajo administratorje na info@cgsplus.si.

Ogledovanje vsebin spletnih strani cgsplus.si pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje.


Blagovne znamke

Autodesk®, Autocad®, Revit®, 3ds Max®, BIM 360®, Civil 3d®, Inventor® in Navisworks® so last podjetja Autodesk Inc.
Lumion® je last podjetja Act-3D B.V., Nizozemska.
hsbcad® je last podjetja hsbCAD bvba, Belgija.
Vse ostale blagovne znamke so last podjetij, ki jim pripadajo.


CGS plus d.o.o., 2021