Autodesk® AEC Collection je celostna zbirka programov za načrtovanje. Projektantu ponuja tako BIM kot CAD programska orodja in mu s tem omogoča učinkovito načrtovanje in gradnjo boljših objektov. Programska oprema je namenjena arhitektom, urbanistom ter inženirjem visoke gradnje in infrastrukture.

Več o AEC Collection

V pripravi je nova spletna stran z aktualnimi Autodesk informacijami na domeni p-partnerji.si.

Autodesk Revit

Autodesk® Revit® je program, s katerimi izvedemo celoten projekt v enem programskem okolju. Autodesk Revit omogoča hkratno BIM projektiranje arhitektom, gradbenikom, projektantom strojnih in elektro inštalacij ter planerjem skozi celoten proces projektiranja.

Podrobno

hsbcad® je programska oprema za načrtovanje lesenih konstrukcij v montažni gradnji. Deluje na platformi AutoCAD Architecture. Celoten programski paket zaokrožuje 9 posameznih modulov ter 7 dodatnih vmesnikov za krmiljenje strojev.

Podrobno
Lumion

Lumion® je programska oprema, namenjena vsem, ki želijo hitro izdelati kakovostne vizualizacije in predstavitve svojega modela. Omogoča izdelavo impresivnih slik in videov, s katerimi projekt učinkoviteje predstavimo in ga tako lažje približamo investitorju.

Podrobno

Autodesk® Construction Cloud® izboljšuje potek dela s povečano zmogljivostjo, razširjeno medoperabilnostjo in novimi možnostmi načrtovanja!

Podrobno

Bluebeam® Revu® je zbirka zmogljivih orodij za urejanje, označevanje in ustvarjanje PDF datotek. Dodajajte komentarje s prilagodljivimi oznakami, preverite dimenzije z orodji za merjenje, ter organizirajte kakovostne inteligentne dokumente.

Podrobno

BricsCAD je komplet profesionalnih CAD in orodij za modeliranje za projektante, inovatorje in inženirje. Brez kompromisa.

Podrobno

Kobi Tools for Revit

Kobi Tools je zbirka dodatnih orodij za program Autodesk Revit. Z njihovo uporabo je delo hitrejše in bolj učinkovito, saj so določeni postopki projektiranja optimirani in avtomatizirani, dodane pa so tudi nekatere manjkajoče zmogljivosti.

Več na kobilabs.com

BIM knjižnice

S pomočjo BIM knjižnic lahko vsi proizvajalci opreme arhitektom in drugim projektantom ponudijo enostavno vključevanje njihovih produktov v projektno dokumentacijo.

Več o BIM knjižnicah

Svetovanje pri uvajanju BIM tehnologij


Implementacija BIM v delovni proces je za podjetje vedno zahtevna naloga. Nemalokrat podjetja prehod na BIM opravijo preveč ‘na lahko’, tako da kupijo le novo programsko opremo in opravijo kratka izobraževanja zaposlenih. To je lahko začetek, ne pomeni pa še implementacije. Po šestih mesecih navadno ugotovijo, da so investirali veliko denarja v programsko opremo, tehnologijo in izobraževanja, a še vedno ne dosegajo želenih rezultatov kot so hitrejše on natančnejše načrtovanje, višja kakovost storitve, večja produktivnost in multidisciplinarnost.

V CGS plus vam lahko pomagamo BIM učinkovito vpeljati v vaš delovni proces:

  • pomagamo vam definirati in preučiti vaše poslovne cilje, povezane z BIM,
  • svetujemo pri načrtovanju optimalne investicije v pravih časovnih intervalih, ki bo skladna s spremembo vaših delovnih procesov,
  • vaše sodelavce vključimo v sistematično izobraževanje,
  • spremljamo in optimiramo potek BIM implementacije,
  • nudimo konzultacije in tehnično podporo.

Pokličite nas na 01 530 11 29

Vaš ponudnik storitev CAD, ki temeljijo na programski opremi Autodesk, je Peterschinegg in Partnerji, del skupine Peterschinegg Group of companys, ki ima sedež na Dunaju v Avstriji. Če želite izvedeti več o našem predstojniku, Peterschinegg GesmbH, obiščite spletno stran: https://www.peterschinegg.at.

Naš cilj je, da vas kar najbolje podpremo z izdelki Autodesk Inc. in drugimi programi, ki ustrezajo vašim potrebam in zahtevam.