Autodesk Revit

Autodesk® Revit® je program, s katerimi izvedemo celoten projekt v enem programskem okolju. Omogoča hkratno BIM projektiranje arhitektom, gradbenikom, projektantom strojnih in elektro inštalacij ter planerjem skozi celoten proces projektiranja.

Izkoristite promocijsko BIM KIT ponudbo in prejmite do 15% popusta pri najemu AEC Collection.

Kaj vam omogoča Revit?

Revit je programska oprema za informacijsko modeliranje objektov (BIM). Njena zmogljiva orodja omogočajo uporabo virtualnega modela za planiranje, načrtovanje, oblikovanje, gradnjo ter upravljanje stavb in infrastrukture. Revit podpira multidisciplinarni pristop načrtovanja k skupnemu modeliranju.

Načrtovanje

Načrtovanje gradbenih elementov, analize in simulacije sistemov in struktur ter predelava načrtov. Ustvarite dokumentacijo iz modelov v programski opremi Revit.

Sodelovanje

Do modela Revit lahko dostopa več projektnih sodelavcev hkrati. To omogoča boljšo koordinacijo, s čimer se lahko izognete kolizijam in popravljanju že opravljenega dela.

Vizualizacija

Z modelom Revit lahko ustvarimo kakovostne vizualizacije, kar omogoča učinkovitejšo predstavitev načrtovane zasnove tako investitorjem kot članom ekipe.

Programska oprema za vizualizacijo

Revit: rešitev za skupno BIM-modeliranje

Funkcionalnost Worksharing v okviru programske opreme Revit omogoča, da lahko več članov ekipe istočasno dela na določenem projektu.

Ena multidisciplinarna platforma BIM

Revit ponuja orodja, prilagojena za vse discipline, vključene v gradbeni projekt. Sodelovanje arhitektov, gradbenikov in ostalih inženirjev prek poenotene platforme pomeni manj možnosti pojavljanja napak pri prenosu podatkov in predvidljivejši postopek načrtovanja.

Interoperabilnost

Revit vam olajša delo s člani projektne ekipe. Omogoča uvažanje, izvažanje in povezovanje vaših podatkov v splošno razširjenih oblikah zapisa podatkov, vključno z IFC, DWG™ in DGN.

Orodja, ki so bila razvita posebej za vašo stroko.

Ne glede na to, ali ste arhitekt, strojni inženir, elektroinženir, gradbeni inženir ali izvajalec, vam Revit ponuja funkcije za informacijsko modeliranje objektov, ki so bile razvite posebej za vas.


Za arhitekte

Uporabite Revit in ponesite idejo od konceptne zasnove do projektne dokumentacije – in vse to znotraj enega samega programskega okolja. Optimizirajte učinkovitost objekta in ustvarite osupljive vizualizacije.

Za gradbene inženirje

Uporabite orodja, ki so posebej namenjena modeliranju strukturnih elementov – za ustvarjanje pametnih strukturnih modelov v povezavi z ostalimi gradbenimi komponentami. Ocenite sami, kako skladna so z gradbenimi in varnostnimi predpisi.

Za strojne in elektro inženirje

Z uporabo usklajenih in doslednih podatkov, ki so del informacijskega modela, si zagotovite večjo natančnost pri načrtovanju strojnih napeljav, vodovodnih sistemov in elektro inštalacij ter boljšo koordinacijo z arhitekturnimi in strukturnimi komponentami.

Za izvajalce

Ocenite izvedljivost in načrtovano zasnovo še pred začetkom gradnje. Pridobite boljše razumevanje posameznih delov modela, povezav med elementi, popisov in materialov ter s tem minimizirajte tveganje gradnje.

Svetovanje pri nakupu in uvajanju programske opreme Autodesk®


CGS plus nudi arhitektom, projektantom visokih gradenj in gradbenikom tehnično podporo za programsko opremo Autodesk, pomoč pri namestitivah, svetovanje in asistenco pri projektih, kot tudi razvoj dodatnih aplikacij po meri za programe Autodesk.

Pokličite nas na 01 530 11 29

Prodajni in tehnični svetovalci