Izšla je nova verzija programa Revit 2022!

Najnovejša različica programske opreme za načrtovanje zgradb –  Revit® zagotavlja boljšo interoperabilnost, pospešuje učinkovitost in omogoča natančno pripravo dokumentov. Tukaj vam prikazujemo le nekatere novosti, celoten obseg dodanih orodij in posodobitev si lahko ogledate v povezavi. 

Povežite konceptualne oblike z dokumentacijo, odslej z izpoljšano interoperapilnostjo orodij Revita za Rhino ali Formit Pro.

Uporabite deljene parametre (Shared parameters) v ključnih popisih (Key shedules) za poenostavljene spremembe v geometriji ali nadzoru vidnosti elementov modela.

Modelirajte hitreje, natančneje in z večjo natančnostjo pri postavljanju in manipuliranju elementov armature.

Oblikujte in spremenite stenske profile z večjim nadzorom za poševne in stožčaste stene.

Z uporabniško določenimi pravili poimenovanja lahko datoteke enostavno izvozite, kot posamične ali s skupnim izvozom pogledov in listov Revit v 2D datoteke PDF.

Izboljšave orodij za dodajanje oznak in popisov vam olajšajo sporočiti namen načrtovanja.

Najnovejša različica Dynamo odslej podpira Python 3, izboljšane so zmoglivosti “Nodes” ter vključeni so novi viri za samostojno usposabljanje in izobraževanje.

 

Nove vzorčne študije za “Generative design”, boljše upravljanje datotek ter poenotena orodja za Dynamo. Na voljo v AEC paketu programov.

Več informacij in nasvetov

Za podrobnejše informacije o programu Autodesk Revit 2022, njegovih zmogljivostih in licencah nas pokličite ali pošljite povpraševanje prek kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali pri pravilni izbiri, začetni namestitivi in specializiranem izobraževanju.

Pokličite 01 530 11 29