Vaše arhitekturne zamisli v najboljši luči.

Novo orodje ‘Styles’ ponuja vrsto različnih prednastavljnih slogov. S preprostim klikom na gumb v trenutku dobite osupljive podobe z uravnoteženo svetlobo, globino in realnostjo.

Hitrejši, boljši rezultati

Programska oprema Lumion 8 pripomore k boljši predstavitvi arhitekturnih idej z novo dodanim efektom ročne risbe. Dosežite realen videz z mehčanjem trdih robov konstrukcije in opreme, simulirajte izgled makete in izdelajte filme v visoki ločljivosti 4K.

Stili

Ko opremite svoj 3D model z materiali in elementi Lumion, preprosto kliknite na gumb ‘Styles’ in izberite notranji ali zunanji slog. Vaš dizajn v trenutku postane atraktiven, z natančno uravnoteženo kombinacijo učinkov.

Mehke in natančne sence

Do sedaj je bilo dodajanje in oblikovanje senc precejšen izziv. Z orodji ‘Soft Shadows’ in ‘Fine Detail Shadows’ poudarite realizem na vaših vizualizacijah. Sence v trenutku postanejo mehkejše in objekt obogatijo s stotino finih senčnih detajlov, ki dajejo občutek prave globine.

Sky Light

Tehnologija Sky Light, razvita posebaj za Lumion 8, izboljšuje učinek okolice na prostor, videz realnosti in globine vaše slike. Sky Light je napredeno orodje za svetlobno simulacijo, ki mehča in razprši okoliško svetlobo pri scenah. Listje in drevesa postanejo še bolj fotorealistična, ljudje, zgradbe in pokrajine pa nenadoma izgledajo, da pripadajo prav temu mestu.

Hyperlight v video posnetkih

Hyperlight je močno orodje za izboljšano in bolj natančno osvetlitev. Novost v različici programa Lumion 8 je, da lahko uporabite Hyperlight funkcionalnost tudi v videoposnetkih. S posodobljenim orodjem Hyperlight dosežemo realistično naravno ali umetno svetlobo, bodisi za zunanjost ali notranjost modela. Materiali postanejo izpostavljeni, stavbe, ljudje in zelenje pa sovpadajo s svojo okolico.

Efekt ročne risbe

Lumion 8 omogoča lažjo komunikacijo vašega dizajna s pomočjo orodja ročne risbe. Uporabite funkcionalnost skupaj z drugimi umetniškimi učiniki in poudarite vašo idejo.

Različice modela in materialov

Novo orodje omogoča ustvarjanje oblikovnih variacij in je namenjeno pripravi različnih modelov in/ali materialov. Naročniku lahko v trenutku prikažete različne možnosti konceptov in idej.

Nova orodja v ‘OpenStreetMap’

OpenStreetMaps je odlično orodje za hitro postavitev modela v realno okolico. V Lumion 8 je sedaj mogoče skriti in prikazati uvožene stavbe. Na ta način lahko enostavno postavite svoj model v središče velikega mesta, s kontrolo drugih stavb, ki jih bodisi želite ali ne želite prikazati.

Čas

Z novim časovnim učinkom lahko definirate odmik časa, z namenom definicije gibanja animiranih ljudi, živali in predmetov. Prestavite čas naprej ali nazaj, ter prilagodite položaj predmetov tako, da bodo ob pravem času na pravem mestu.

Izboljšan prikaz vode

Dodanih je 20 novih možnosti prikazovanja vode (mirna površina, prosojnost, odsev…).

168 novih materialov

Novi materiali vključujejo tudi 100 HD materialov z detajlnimi teksturami.

Dvo točkovni drsnik

Pomaga kontrolirati ravnanje linij in s tem ponuja geometrično bolj pravilen prikaz.

Več informacij in nasvetov

Za podrobnejše informacije o programu Lumion, njegovih zmogljivostih in licencah nas pokličite ali pošljite povpraševanje prek kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali pri pravilni izbiri, začetni namestitivi in specializiranem izobraževanju.

Pokličite 01 530 11 29