Na ves čas razvijajočih se področjih arhitekture, tehnike in gradbeništva so postale predstavitve modelov in arhitekturne vizualizacije pomembno orodje za profesionalce, ki morajo svoje ideje za projekte posredovati strankam, investitorjem in drugim. Z Lumionom lahko proces vizualizacije pretvorite v enostavno, izboljšano izkušnjo, ki od vas zahteva manj napora, vendar zagotavlja odlične rezultate.

Z novo različico vam na kratko predstavljamo nekaj novosti in izboljšav, ki vam jih predstavljamo spodaj.  Z Lumion 11 lahko svoje modele spremenite v profesionalne vizualizacije, animacije in 360 panorame brez predhodnega usposabljanja. Če želite preizkustiti brezplačno 14 – dnevno PRO verzijo*, nam pišite.  *Vključuje vse funkcionanosti programa in ne izpisuje vodnih žigov.

Predstavljamo vam nekatere novosti v LUMION 11:

Ortografski pogledi

Na vsaki stopnji izdelave projekta vam nova funkcija ortografskega pogleda v Lumion 11 omogoča pridih življenja, barv in tekstur vašim tehničnim modelom. S samo nekaj kliki lahko ustvarite vznemirljive, živahne načrte, tlorisne in prerezne odseke in izometrične poglede ter s tem ohranite kontinutiteto vizualnih upodobitev.

Animacije faz

Z novim animiranim faznim učinkom lahko z močjo animacije prikažete postopek razvoja ali gradnje vašega projekta. Uporabite različne prehode, poskrbite, da bodo deli vaše stavbe opaženi ter poudarite, kaj naredi vašo zasnovo kreativno in edinstveno.

Poljubne IES datoteke

V Lumion 11 preprosto naložite poljubne fotometrične datoteke IES, s katerimi ustvarite natančno razporeditev svetlobe, ki jo potrebujete za vizualizacijo.

OSM satelitska mapa

Funkcija OpenStreetMaps v Lumion 11 Pro vključuje čudovite podrobne satelitske zemljevide. Z novimi satelitskimi zemljevidi OSM lahko prikažete realistične površine rek, kmetijskih zemljišč in drugih površin kjerkoli po svetu.

Volumentričen ogenj

Nežen sijaj ognja nagiba ljudi k združevanju, v Lumion 11 Pro pa se lahko z novim volumetričnim ognjenim dotaknete toplega in prijetnega ognjevitega ozračja. Preprosto dodajte nov ogenj, da boste v notranjost in zunanjost oddali občutek prijetnosti in topline ter ustvarili vznemirljivo razpoloženje, ki vaše občinstvo privlači v prostor.

Kaplje dežja na površinah

Ustvarite umirjeno, domačo atmosfero z novim orodjem, ki upodablja realistične kaplje dežja na steklenih površinah. S premikanjem drsnika na steklenih površinah lahko prikažete na ducate dinamičnih, inteligentnih dežnih kaplic le z parimi kliki.

Kovinski sijaj avtomobilov

Z novim kovinskim sijajem avtomobilov v vaših modelih dobijo impresivno realistično kakovost, zaradi česar se komaj ločijo od resničnih.

Novi objekti in materiali

V integrirano knjižnico programa je bilo dodanih 401 novih objektov ter 63 visokokakovostnih materialov.

Lestvica barv RAL

Lumion 11 ima zdaj izbirnik barv RAL, ki vam olajša izbiro barve in ga natančno poveže z evropskim barvnim standardom.

Brezplačne vadnice

Prvič uporabljate Lumion? Brez skrbi! Arhitekti že več kot desetletje uporabljajo Lumion kot osupljivo preprosto učno izkušnjo, od sedaj naprej pa Lumion 11 ponuja vadnice v programu za nove uporabnike, ki pomaga zmanjšati (in praktično odpraviti) že tako kratko učno krivuljo Lumiona .

Več informacij in nasvetov

Za podrobnejše informacije o programu Lumion, njegovih zmogljivostih in licencah nas pokličite ali pošljite povpraševanje prek kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali pri pravilni izbiri, začetni namestitivi in specializiranem izobraževanju.

Pokličite 01 530 11 29