Obvestilo o postavitvi za uradnega preprodajalca programske opreme Bricsys

Spoštovani,

z veseljem vam sporočamo, da smo postali uradni preprodajalec programske opreme Bricsys. To je za nas velik korak naprej in priznanje naših prizadevanj za zagotavljanje vrhunskih rešitev na področju projektiranja in modeliranja.

Bricsys je priznano podjetje, ki ponuja visokokakovostno programsko opremo za arhitekte, inženirje in druge strokovnjake v gradbeništvu. Z njihovimi orodji boste lahko izboljšali učinkovitost svojih projektov, prihranili čas in dosegli izjemne rezultate.

Naša ekipa je bila temeljito usposobljena za podporo in svetovanje pri uporabi Bricsys izdelkov, zato smo prepričani, da vam bomo lahko nudili najboljše storitve in rešitve za vaše potrebe.

Na voljo je tudi 30- dnevna brezplačna testna različica, katero si zagotovite v povezavi.

Vabimo vas, da nas kontaktirate za dodatne informacije o ponudbi Bricsys ali za individualno svetovanje glede najboljših rešitev za vaše poslovne zahteve.

Več informacij in nasvetov

Za podrobnejše informacije o programih Brcsys, njegovih zmogljivostih in licencah nas pokličite ali pošljite povpraševanje prek kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali pri pravilni izbiri, začetni namestitivi in specializiranem izobraževanju.

Pokličite 01 530 11 29