Lepota v vseh oblikah, velikostih in barvah

Na ves čas razvijajočih se področjih arhitekture, tehnike in gradbeništva so postale predstavitve modelov in arhitekturne vizualizacije pomembno orodje za profesionalce, ki morajo svoje ideje za projekte posredovati strankam, investitorjem in drugim. Z Lumionom lahko proces vizualizacije pretvorite v enostavno, izboljšano izkušnjo, ki od vas zahteva manj napora, vendar zagotavlja odlične rezultate.

Nedavno je izšla nova različica programa Lumion 10.3. Za obstoječe uporabnike programa Lumion 10 je nadgradnja brezplačna. Če želite preizkusiti program, pri nas dobite 14-dnevno brezplačno različico programa LUMION 10.3 PRO. *Vključuje vse funkcionalnosti programa in ne izpisuje vodnih žigov.

 

Predstavljamo vam nekatere novosti v LUMION 10:

Visokokakovostni predogled

Novi predogled visoke kakovosti (High Quality Preview) v Lumion 10 vam omogoča najbolj kakovosten prikaz vašega projekta pred končnim izdelkom. Preizkusite lahko, kako bodo izbrani učinki izpadli bodisi v pripravi slik, video predstavitev ali panorama pogledov ter vplivali na končni rezultat. S tem lahko prihranite čas pri spremembah v osvetlitvi, sencah, materialih in položajih kamere.

Natančni detajli narave (le v PRO)

Dodanih 62 modelov naravnih elementov dreves, grmovja ter drugih ozelenitev.

Prikažete lahko gibanje listja v vetru ali grobo teksturo drevesne skorje. Postavite jih pred hišo, stavbo ali park, da se bo vaš model učinkovito povezoval z naravnim okolje.

Realistični prizori neba odslej tudi za nočne scene (le v PRO)

Z novimi dodanimi učinki lahko pripravite povsem realistične nočne prizore.

Višine terenov OSM (le v PRO)

V Open Street Map sedaj lahko pridobite dejanske višine terena poljubnih lokacij. Tako lahko vaš model prikažete v slikoviti pokrajini razgibanih pobočij.

Razširjena orodja za upravljanje z video posnetki

Z enostavnim upravljanjem vhoda / izhoda za filmske posnetke izberete, ali bo kamera pospešila na začetku filma in upočasnila na koncu ali vzdrževala konstantno linearno hitrost.

Artistični efekti in slikarski prikazi modelov

Novi materiali so mehki na dotik, barvni in puhasti. Zagotavljajo čar in toplino za vsako površino v vsakem prostoru.

Nova orodja za postavitev modelov v fotografije

Dodanih 112 naprednih visokokakovostnih materialov in detajlnih tekstur.

Novi objekti v integrirani knjižnici programa

Dodanih je 364 novih objektov v HD ločjlivosti.

 

Več informacij in nasvetov

Za podrobnejše informacije o programu Lumion, njegovih zmogljivostih in licencah nas pokličite ali pošljite povpraševanje prek kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali pri pravilni izbiri, začetni namestitivi in specializiranem izobraževanju.

Pokličite 01 530 11 29