Izšla je nova verzija programa Revit 2021!

Z novo verzijo lahko opazite številne izboljšave na vseh področjih in disciplinah, te so pa osredotočene na tri temeljne teme: produktivnost in enostavna uporaba, sodelovanje in izmenjava podatkov ter izboljšave na področju vizualizacij.  Tukaj vam prikazujemo le nekatere novosti, celoten obseg dodanih orodij in posodobitev si lahko ogledate v povezavi. 

 

Uporaba naprednih študij za “Generative Design” je sedaj na voljo direktno v Revitu. Vzamite vzorčne študije ali ustvarite svoje z vtičnikom Dynamo.

Nov način poimenovanja električnega tokokroga. Električni tokovi v Revit 2021 so bolj prilagodljivi globalnim zahtevam s prilagodljivimi shemami poimenovanja vezja.

Enostavno personalizirajte svoj pogled delovnega prostora glede na željeno disciplino in vlogo.

Kreirajte in urejajte poševne stene (Slanted Wall) v katere lahko vmeščate tudi okna in vrata ter druge geometrije vezane na stensko postavitev.

Povežite PDF ali slikovne datoteke (Link PDF, Images) v Revit iz lokalnega ali oblačnega prostora.

Dodajte nov parameter za vrstično barvanje popisov.

Z novo verzijo dodan tudi izboljšan vtičnik Dynamo 2.5.

Delajte neposredno v realnem času z boljšimi, enostavnejšimi in hitrejšimi realističnimi pogledi.

Več informacij in nasvetov

Za podrobnejše informacije o programu Autodesk Revit 2021, njegovih zmogljivostih in licencah nas pokličite ali pošljite povpraševanje prek kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali pri pravilni izbiri, začetni namestitivi in specializiranem izobraževanju.

Pokličite 01 530 11 29