Izšla je nova različica programa Revit 2020, katera vsebuje številne izboljšave od predhodnih verzij. Na podlagi zahtev in želja uporabnikov so bile dodane in vpeljane nove funkcionalnosti. Tukaj vam prikazujemo le nekatere novosti, celoten obseg dodanih orodij in posodobitev si lahko ogledate v povezavi.

V kolikor si želite namestiti začasno 30-dnevno testno različico to lahko storite tukaj.

Dodane so bile izboljšave za področje projektiranja elektro inštalacij. Te izboljšave vam omogočajo boljši nadzor nad puščicami in drugimi oznakami, ki jih potrebujete za izdelavo električne dokumentacije.

Z novo različico lahko oblikujete zahtevnejše geometrije sten, saj je sedaj mogoče narediti eliptične oblike »Wall« in »Curtain Wall« elementov.

Z novim orodjem lahko pokažete različne poti ljudi v zgradbi in pomikanja po prostoru s simulacijo najkrajše poti med točkami v vašem načrtu. Orodje »Path of Travel« analizira geometrijo v načrtu in se premika okoli ovir in skozi vrata, da optimizira pot in s tem pomaga pri načrtovanju.

S strani uporabnikov je bilo dodano tudi orodje za vnašanje armature v stopnice narejene z ukazom »Model-in-place«.

Številne izboljšave na področju jeklenih povezav vam bodo pomagale ustvariti natančnejše dokumentacije izvlečene iz modela, ki so potrebne za pripravo delavniških risb. Poenostavljeno je tudi upravljanje ponavljajočih jeklenih povezav in elementov za pospešeno umeščanje istih povezav na več lokacijah.

Dolgo pričakovana funkcionalnost: nova verzija podpira vnos datoteke PDF v določene poglede. Zagrabite lahko določene točke v PDF oblikah in s tem s poenostavljeno prerisujete umeščene 2D risbe.

Izboljšana logika kopiranja in premikanja armature za natančnejše umestitve armaturnih elementov.

V Revit 2020 lahko uporabite orodje »Multi-rebar annotations« tudi za armature prostih oblik in betonskih površin.

Več informacij in nasvetov

Za podrobnejše informacije o programu Autodesk Revit 2020, njegovih zmogljivostih in licencah nas pokličite ali pošljite povpraševanje prek kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali pri pravilni izbiri, začetni namestitivi in specializiranem izobraževanju.

Pokličite 01 530 11 29