Splošne informacije

Kaj je CGS PLUS konferenca?

S CGS PLUS konferenco začenjamo nov niz strokovnih srečanj, na katerih bomo predstavljali sodobne računalniške in informacijske rešitve na področju arhitekture in gradbeništva. Z zanimivimi gosti iz Slovenije in tujine se bomo pogovarjali o najnovejših BIM tehnologijah v procesih načrtovanja, gradnje in vzdrževanja objektov, hkrati pa ponudili priložnost za osebna srečanja in izmenjavo mnenj.

Komu je CGS PLUS konferenca namenjena in zakaj se je udeležiti?

Na dogodek vabimo vse udeležene v gradbeni industriji, v procesu načrtovanja, gradnje in vzdrževanja objektov, ki jih zanimajo sodobne informacijske tehnologije. Letos še posebej vabimo arhitekte in projektante visokih gradenj (AEC), saj bo vsebina konference posebej prilagojena prav njim.

Garderoba in osebni predmeti

Prostora za shranjevanje garderobe in osebnih predmetov v času predavanj ni. Udeležence konference prosimo, da sami skrbijo za osebne predmete. Za izgubljene predmete ne odgovarjamo.

Prehrana

Za udeležence konference bodo med vsakim odmorom na voljo kava, čaj, osvežilne pijače ter prigrizki. Hrana in pijača je za udeležence brezplačna.


Organizator konference

CGS plus d.o.o.
Brnčičeva ulica 13
SI-1000 Ljubljana
Telefon +386 1 530 11 00
info@cgsplus.si
www.cgsplus.si